Kaleido Star Dreams
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kaleido Star Dreams

Acest forum este dedicat tutturor fanilor Kaleido Star

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Never know it

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Blauen Rosen
Moderator
Moderator
Blauen Rosen

Data de înscriere : 15/11/2008

Never know it Empty
MesajSubiect: Never know it   Never know it EmptySam Noi 15, 2008 6:48 pm

Sper sa va placa fan fic-ul meu....nu am mai facut pana acum unul...^^

Noapte.Liniste.Singuratate.

Asta era in mintea tuturor trecatorilor.
Luminile orasului aduceau lumina pe aleea de laga universitate. Era 2 noaptea , si spiritele se linistisera.Incepu sa ninga usor.
Din umbra zidului aparu o mana...si chipul unui baiat se intrezari.Pielea lui era parca de portelan , conturul era fin , definindu-i trasaturile...Ochii negri iti dadeau fiori pe sira spirnarii. Era acoperit cu o mantie neagra , cu care se cufunda perfect in intunericul noptii. Dintr-o data se lasa ceata.

Konan , tocmai se intorcea de la studii. Fusese pedepsita...si a trebuit sa stea dupa ore. Singurul ei drum spre casa , era aleea...Aceea alee. Intra pe ea...o mana iesi din intuneric si o prinse.
Liniste....
Konan incerca sa tipe , dar nu reusi. Strigatele ei nu se auzeau. Vocea ei disparu si simtea cum corpul ii devine din ce in ce mai greu... un mic fir de sange se scurse pe pielea ei alba ca zapada.....Si adormi.

Dupa o vreme , ochii ei nu mai refuzau sa se deschida....culoarea ochilor ei nu mai era verde....era violet acum...Ceva era ciudat. Ranile de pe gat aproape se vindecasera , dar , altceva era ciudat.....parul ei era lung si negru....si hainele parca ii ramasesera mici....pielea ii era la fel de alba.....

Never know it Vampire11

-Te-ai trezit deja?......si o forma ciudata aparu....
-Tu...

Etto...cam atat pentru prima parte....and..in cazul in care nu v-a placut....please..do't kill me...>.<
Sus In jos
Leon
Admin
Leon

Data de înscriere : 14/11/2008

Never know it Empty
MesajSubiect: Re: Never know it   Never know it EmptyDum Noi 16, 2008 4:40 pm

Deci vreau s astii ca mi-a placut ficul.Acum trebuie sa iti atrag atentia la urmatoarele lucrrui:capitolul cam scurt,descrierea trebuie sa fie mai multa deci puteai sa spui ce se mai intamplase inainte sa fie rapita sau mai multe informatii despre personajul principal.Deci abia astept continuarea si mult succes
Sus In jos
http://kaleidostardreams.heavenforum.com
Blauen Rosen
Moderator
Moderator
Blauen Rosen

Data de înscriere : 15/11/2008

Never know it Empty
MesajSubiect: Re: Never know it   Never know it EmptyDum Noi 16, 2008 4:41 pm

thank you...nu pot sa cred ca ti-a placut^^...multumesc pentru sfaturi^^.....realyy^^.....
Sus In jos
Continut sponsorizat

Never know it Empty
MesajSubiect: Re: Never know it   Never know it Empty

Sus In jos

Never know it
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Kaleido Star Dreams :: Fan Zone :: Fan Fic-
Mergi direct la: